ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
COVID-19 UPDATE
Αγαπητοί επισκέπτες, μέλη του προσωπικού, προμηθευτές & φίλοι,

Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των ξενοδοχείων στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Απριλίου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την εξάπλωση του κοροναϊκού (covid-19)

Υποστηρίζουμε πλήρως τα προληπτικά μέτρα και ακολουθούμε πιστά το πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και τις οδηγίες των Ελληνικών Υγειονομικών Αρχών, για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού μας.

Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση για να σας παρέχουμε τη σωστή υποστήριξη στα μελλοντικά ταξιδιωτικά σας πλάνα & θα σας κρατάμε ενήμερους αν κάτι αλλάξει.

Εν τω μεταξύ θα προχωρήσουμε στην ανανέωση των εγκαταστάσεων μας και στην αναβάθμιση των ευκολιών και των υπηρεσιών μας.

Η επαναλειτουργία του ξενοδοχείου YAKINTHOS έχει προγραμματιστεί εκ νέου για την 1η Μαΐου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά, μέχρι τότε, ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Εάν έχετε κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο μας μέχρι τις 30 Απριλίου,
Παρακαλώ σημειώστε τα εξής:
Εάν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας απευθείας στο Ξενοδοχείο Υάκινθος ή μέσω ενός Online Ταξιδιωτικού Πράκτορα ή ενός ιστότοπου θα πρέπει να έχετε ειδοποιηθεί, σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει ακόμα οποιαδήποτε ειδοποίηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές.
Εάν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας μέσω ταξιδιωτικού παρόχου ή Ταξιδιωτικού Πράκτορα, παρακαλούμε να επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.
^
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ξενοδοχείο Υάκινθος
Άγιοι Απόστολοι, Κάτω Δαράτσο Νέας Κυδωνίας
Χανιά | Κρήτη 73100
Tel.: +30 28210 - 33456, 33478, 33490
Fax.: +30 28210 - 33570
e-mail: info@yakinthos-hotel.gr
MHTE:1042ΚΟ13ΑΟ142100
ακολουθήστε μας
2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.9 Rated by Guests
© 2020 Yakinthos Hotel Chania. All rights reserved. | Privacy Policy